Αρχική Η Εταιρία Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Κατοικίες προς πώληση στη Βυζίτσα Πηλίου Πολιτική Απορρήτου Επικοινωνία
 
Κατοικίες προς πώληση στη Βυζίτσα Πηλίου
 
Κατοικίες προς πώληση στη Βυζίτσα Πηλίου

Στον θαυμάσια διατηρημένο παραδοσιακό οικισμό της Βυζίτσας, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 1080τ.μ., κατασκευάζονται εννέα κατοικίες από 48 ως 92 τ.μ. οργανωμένες σε τρεις κτιριακούς όγκους που συνθέτουν μία μικρή γειτονιά με μαγευτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, διακριτικά ενταγμένη στον ιστό του χωριού.

Στο οικόπεδο διαμορφώνονται ιδιωτικές αυλές για κάθε κατοικία, κοινόχρηστοι υπαίθριοι χώροι καθώς και χώρος στάθμευσης, με άμεση πρόσβαση από κοινοτική οδό.

Οι κατοικίες ποικίλουν ως προς το μέγεθος, την μορφή και την διαμόρφωση του εσωτερικού τους. Με το «γλωσσάρι» της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, δημιουργούνται χώροι που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες όσων επιλέγουν τον σαγηνευτικό αυτό τόπο ως εξοχικό καταφύγιο ή ακόμη και ως μόνιμη εγκατάσταση.

Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στις όψεις και το εσωτερικό των σπιτιών. Ξύλινα κουφώματα, πόρτες και σκάλες, ξύλινα δάπεδα ή στρωμένα με πλάκες Πηλίου, συνδυάζονται με εξοπλισμό που περιλαμβάνει έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, τζάκι, εγκατάσταση θέρμανσης, συναγερμού και δικτύου internet.
 
 
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Γενική ’ποψη
Γενική ’ποψη
Η τοποθεσία
Η τοποθεσία
Το έργο
Το έργο
Οι κατοικίες
Οι κατοικίες
Η αρχιτεκτονική
Η αρχιτεκτονική
Τα υλικά
Τα υλικά
Οι υπαίθριοι χώροι
Οι υπαίθριοι χώροι

 
Αρχική         Η Εταιρία     |      Τακτοποίηση Αυθαιρέτων     |      Κατοικίες προς πώληση στη Βυζίτσα Πηλίου     |      Πολιτική Απορρήτου     |      Επικοινωνία
Copyright © 2010 Design by infocus