Αρχική Η Εταιρία Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Κατοικίες προς πώληση στη Βυζίτσα Πηλίου Πολιτική Απορρήτου Επικοινωνία
 
 
Η Εταιρία
Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία “OSTRIA Α. Ανδρεάδης – Χ. Κωτσίδου” Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2008. Είναι η φυσική εξέλιξη μιας μακρόχρονης συνεργασίας μεταξύ των εταίρων.

Η Χαρά Κωτσίδου, Αρχιτέκτων Μηχανικός MSc, και ο Ανδρέας Ανδρεάδης, Πολιτικός Μηχανικός, διαθέτουν εμπειρία πολλών ετών στις μελέτες και την κατασκευή τεχνικών έργων.

Στόχος της εταιρίας είναι να αξιοποιεί τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία και τις σύγχρονές τεχνολογίες, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα λειτουργικά και τεχνικά άρτια, φιλικά προς το περιβάλλον, που ικανοποιούν τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

Πεδίο δραστηριότητας της εταιρίας είναι η μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών οικοδομικών έργων, η μελέτη και η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης διατηρητέων κτισμάτων και αρχιτεκτονικών μνημείων, η συντήρηση οικοδομών, η ανακαίνιση κατοικιών.

Παράλληλα η εταιρία αναλαμβάνει την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και εκδίδει πιστοποιητικό νομιμότητας καθώς και ενεργειακό πιστοποιητικό για κάθε χώρο.

Επίσης διεκπεραιώνει όλη την διαδικασία για την ένταξη κατοικιών στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκoν".


 
 
Αρχική         Η Εταιρία     |      Τακτοποίηση Αυθαιρέτων     |      Κατοικίες προς πώληση στη Βυζίτσα Πηλίου     |      Πολιτική Απορρήτου     |      Επικοινωνία
Copyright © 2010 Design by infocus